Lovar att...

Såg på välkommen hem nu på 3:an, där EMD intervjuar hemlösa och dom berättar sina historier om hur det blev som det blev.

Iallafall så lovar jag att nästa gång jag åker till en större stad (blir gbg) så ska jag ge pengar till dom hemlösa. Har velat göra det, men när man har föräldrar som tycker att dom får skylla sig själva så börjar man själv tänka så, men nästa gång ska jag göra det. räcker med en peng. Ska ge åtminstonde 20kr till nästa hemlös jag ser!!


The Pearl!



Fina Pärlan som nu snart varit fri i 3år, bra gjort tycker jag att hon inte blivit uppäten eller rymmt! Hon fyller 5år i sommar!



Tycker hon ser lite ut som en vit hare på dom här korten:)

Buse-nisse!

Nu är snart julafton här. jag gillar verkligen julen, och tror det är tack vare hur mamma och pappa gjorde hela dagen till en enda stor överaskning.

Det började på morgonen när man vaknade då tände man lamporna i rummet för att se vad "buse-nisse" gjort detta år. Buse-Nisse är en figur som mamma och pappa kommit på, det är en av tomtens nissar som är väldigt klumpig och busig och hittar på massa hyss. Så varje år så gick mamma, eller pappa upp mitt i natten och fixade massa grejer som han hade gjort. T.ex så har han druckit glögg, spelat spel, satt på datorn, skräpat ner en massa, tagit fram alla mina gosedjur och satt dom runt granen så det såg ut som dom hade dansat runt granen, möblerat om, gjort fotspår i spisen, jaa, massa grejer. Detta var iallafall det bästa på hela julen verkligen. Och jag trodde stenhårt på denna lilla nisse som kom varje år. Så ett tips till er med små barn, gör nått sånt här, med en nisse som busar till det, lovar att dom kommer älska det. Sen efter en tid kommer man ju själv på att allt bara är på låtsat, men det kvittar då. myset är ju fortfarande kvar.

Sen så äter man mat på eftermiddagen, kalle anka, tomten kommer och delar ut paket, och sen är det slut. Eller efteråt så måste man ju kolla igenom alla klapparna också. Sen iår ska jag faktiskt till en kyrka, typ, på midnattsmässa. har aldrig varit på det, men det ska visst vara jättemysigt:)


(bild från google.se)


Edward och Bella!

Hade en dag inget för mig så jag satte mig och tecknade av edward och bella. Inte det bästa jag gjort, för jag orkade inte fixa med detaljerna, tog inte så jättelång tid heller. Men ni ska få se den endå:) har inte bloggat på ett tag, har inte orkat, och sen har jag inte mått riktigt bra. men nu så mår jag bra igen:P



Har använt akvarell. (blev väldigt nöjd med kroppen kan jag tillägga:)) haha

Aja, just nu lyssnar jag på Julradio.se, där man kan lyssna på julmusik dygnet runt. Väldigt mycket låtar man aldrig hört, men som tur är är dom flesta bra och juliga!


RSS 2.0