vattenblåsa under foten!

Har fått en vattenblåsa under båda fötterna. Riktigt kul, not, Kan ju inte gå. Har faktiskt inte haft nån blåsa nån gång tror jag och första gången jag får det så är det under fötterna. Jaja, det försvinner nog.

Tänkte uppdatera om vad jag gjort sen sist jag skrev.

I torsdags var jag och två av mina kompisa på Model-lab, ett ställe i gbg där man får bli sminkade, håret blir fixat och sen så fotas man av en proffesionell fotograf. Man fick också ta med sig 3 olika outfits och fota med. Jag rekomenerar detta, för det var riktigt kul och det blev väldigt fina kort.

sen resten av veckan har jag pluggat pluggat pluggat. INget kul. Skja göra dte snart igen.

lite tur iallafall!

Har inte haft tid att blogga dom senaste dagarna för vi håller på i skolan att göra iordning vår utställning. Och det var mycket jobb. Men nu är det i princip klart.

Hade lite tur iallafall i torsdags:
1. min webdesigns lärare tyckte att min hemsida hittills ser fin ut, vilket jag blev glad över.
2. Min dator blev klar tidigare än beräknat(?).
Det va nog inget mer, men detta blev jag iallafall glad över!:)

Fasen också, tror jag fått ett loppbett, inte kul! Men så blir det ibland när man har en bondkatt:)


Jag är så trött på det här nu!!!!

När ska min otur försvinna, är trött på den nu, orkar ju ingenting. Klarade inte körprovet idag, var några småfel som jag kuggade på. Men det är inte bara det jag är så förbannad på, det är Allt , allt som hänt nu detta år,

Först i somras hade jag någon slags depression, den höll i sig hella sommarlovet tills jag började skolan i princip. Sen när jag äntligen känner mig bättre/normal så dör min älskade farfar, veckan efter det dör min klasskompis i en bilolycka. Och mormor bryter lårbenet och hamnar på sjukhus där hon är helt konstig och ser syner hela tiden, Sen kom hon till ett ålderdomshem där hon nu mår bättre. Detta gjorde så hela hösten gick jag som i ett vakum (säger man så?) var helt slut, svimfärdig och grät för ingenting, trött, orkade ingenting verkligen. Och under hela denna tiden har jag haft körningen i bakhuvudet, och då när jag väl får mina tider för proven så kuggar jag på teorin med 3 poäng, sen när jag ska göra uppkörningen så får jag inte det för jag måste göra riskutbildningen först (1 april-lagen) och sen nu när jag fick en annan tid till körningen så kuggas jag på den med. Och nu på slutet av vårterminen ger lärarna hos mest läxor, 2 uppsatser, en utläst bok + uppsats, klara med alla bild grejer, klara med projektet, göra iordning utställningen, göra hemsida.

Fasen alltså, jag är helt slut, psykist sett, skulle vilja ta ledigt och inte ha några krav alls, eller att ha inget att tänka på.

Och sen har jag kommit på att folk som inte har mist någon nära släkting/vän fattar inte hur lång tid det tar innan man mår bra igen. Som iskolan så pratade vi om en tjej i klassen  som inte varit i skolan på länge och då säger min kompis till mig,:

hon: Varför är hon inte i skolan?, 
jag: Hon är nog deprimerad!,
Hon: Vadå har det hänt något i skolan?
Nu trodde jag hon spelade dum, men det gjorde hon visst inte.
Jag: Du vet det hände ju en grej i höstas om du minns!
hon: Va är hon fortfarande ledsen över det!

Jag blev helt paff när hon sa så, det som hände i höstas var ju att det var denna tjejens bästa kompis som dog i bilolyckan. Och det är såklart man fortfarande är ledsen och sörjer. Det tar flera år att komma över ett dödsfall.
Som nu för några veckor sen så tittade jag ut på stolen där farfar brukade sola så fort solen kom fram på våren, då började jag gråta, bara av en sån sak. Sörja gör man nog hela livet, men det blir lättare med åren antar jag.

Och sen kom jag på en smart bloggide, en blogg där man anonymt kan skriva av sig i och sen få något uppmuntrande svar tillbaka utav den som har den.  Jag skulle gärna vilja skriva av mig nånstans där folk inte vet vem man är, och sen somsagt få ett bra, snällt svar tillbaka, En blogg där det inte är någon som dömmer!

En liten Hemlis!!!:)



Gissa vad jag ska göra imorgon, Ni kanske fattar när ni tittar på bilden, Men är iallafall jättenervös (igen).






Jag ska iallafall ha min uppkörning imorgon. Skulle haft den den 1 April, men eftersom jag inte klarade teorin och en ny lag infördes den 1 april så fick jag inte köra upp då. Men nu, 1-1,5 månad senare. Är riktigt sur att det tog så lång tid mellan tiderna. Men nu är den här Och jag är JÄTTEnervös!!!!

Haha, ska berätta vad jag drömde inatt, jag drömde 3 ggn att jag missade min uppkörningstid, Alltså första drömmen hade jag varit på fest och vaknat för sent och missade då tiden. Där så vaknade jag på riktigt, Sen somnade jag om och drömde att jag skulle klippa mig innan uppkörningen men frissan var så seg så då missade jag den igen. Sen i den tredje var jag i skolan och ingen kom och hämtade mig för att skjutsa mig till vägverket. Usch , så imorse direkt när jag vaknade gick jag in på trafikskolans hemsida för att se vilken tid jag har haha

min lilla bil!

Tänkte lägga ut hur min bil ser ut som jag köpte på påsklovet, eller ja, mamma köpte den med ärvda pengar kan man säga. Svårt att förklara det där. Men kom iallafall på att bilden som jag har på den är i min dator, men den är ju just nu på lagning. Så jag har ingen bild, men kan ta kort på den imorgon.

Lyssnar just nu på Franz Ferdinand, Min bror sa åt mig att lysna på låtarna, och dom är riktigt bra faktiskt. Trodde inte dom skulle vara det, för bror min har inte samma musiksmak som jag, men nu visar det sig att vi verkar ha det. Vilket är bra:)

Franz Ferdinand - Ulysses  (tror ni har hört den här låten förut)

inre självporträttet!


(ni får ej kopiera eller använda denna bild på något sätt utan min tillåtelse)

Jag skannade in denna bilden vilket gjorde så den blev lite mörkare högst upp, men det gör inget. Sen är det bara halva bilden som är med, för den var för stor för att skanna. Men såhär ser den ut hitills. Och jag blev jättenöjd med ansiktet, och med själva posen, men inte med klänningen där den blåser. Men det får va så nu.

Har iallafall varit och övningskört nu i ungefär 1h gick ganska bra tycker jag. men höll nästan på att krocka när jag skulle svänga, för jag såg inte en bil som kom i min döda vinkel. Men alla gick bra!!!

Inre självporträtt!

I skolan har vi fått i uppgift att göra ett inre självporträtt. Vilket låter ganska konstigt, men som är väldigt kul. Vi fick börja med att göra en tankekarta där vi skriver om hur vi är och vad vi gillar att göra, man ska skriva både det negativa och det positiva. Iallafall så får vi fria händer om hur vi ska göra detta porträttet, jag har gjort med akvarell (såklart haha) där det är en tjej på en äng som försöker att spräcka en bubbla, tjejen representerar mig och bubblorna är min peronlighet som jag ibland inte visar fullt ut i vissa sammanhang. Jag stänger in mig i en bubbla helt enkel. Jag kans visa resultatet senare, eller det jag gjort hittills iallafall. 

Nejmen nu ska jag äta honungsglaserad lax, vilket är Jättejätte gott:)

Hade så bra!

Akvarell!

(ni får ej kopiera eller använda denna bild på något sätt utan min tillåtelse)

Denna är min senste akvarell målning, Men blev inte jättejätte nöjd med den, men nöjd blev jag, om ni fattar;)
Ögat blev tyvärr lite konstigt, men såg det först efter att jag hade målat det, så då var det försent. Men blev väldigt nöjd med näsa, mun och polo-tröja. och haka/hals. Haha, verkar visst va nöjd med allt utom ögonen.


stockholm!

Hello, igår blev det ingen uppdatering, för jag och alla esteter var uppe i stockholm då. Vi var på några utställning, eller en utställning typ, på waldermans udde (?) Och sen skulle alla estet 3:or till magasin 3 och se en utställning, men när vi kom fram var den visst inte uppen på tisdagen utan skulle öppna på torsdag, Så hella klassen fick vandra vidare till en tunnelbana och åka till kulturhuset där vi såg på några fotoutställningar. Sen fick vi gå runt lite var vi ville och vi försökte hitta till gamla stan haha, vi trodde vi hittade men, nepp, det gjorde vi visst inte. Så vi fick fråga. Där så gick vi till B&J och vi delade på en glasstrut med två smaker, den med browwnies i och en med marsmallows (?) riktigt, riktigt gott var det. Har aldrig ätit det förut, men nu är jag fast ´haha. Aja, men det var nog allt från den resan, köpte inget heller, frö det jag hittade var lite för dyrt för min smak.

Men ni får ha det så bra!

Akvarellmålning!


(ni får ej kopiera eller använda denna bild på något sätt utan min tillåtelse)

Hittade ett foto på deviantart.com som jag fick inspiration från till denna bilden, den är liknande men jkag har ändrat ansiktet och ljuset lite, eller har ändrat rätt mycket egentligen ,man aja.

Vad har ni gjort idag då?
Själv så har jag redovisat mitt projektarbete, usch HATAR verkligen sånt, att stå framför klassen och prata. Blev iallafall röd som en tomat och försökte gömma ansiktet så gott det gick med håret, måste egentligen ha sett ganska kul ut. Men sen slappnade jag av när dom faktiskt tyckte det jag gjort var fint. Så då blev jag glad:

Örebro shopping:)

Igår var jag mamma och pappa i Örebro för jag (detta har jag glömt att berätta) har köpt en bil!!! där nere på påsklovet, (en begagnad) och nu när vi har kört den ett tag har vi hittat fel på den som behöver fixas, så vi åkte tillbaka med den igår så dom får reparera den åt oss gratis.

Men sen efter vi lämnat den så åkte vi in till Örebro och shoppade lite, fast det var inte så kul att ha med pappa som klagade var och varannan minut. Här är iallafall det jag köpte, blev inte så mycket. Men alltid nått:)


inte världens bästa bilder men ni ser iallafall:) Plus att mina ben är inte så bruna även om det ser ut så.


glömde visst vända bilden, men ni får ta och vända på huvudet.

Kjol-Gina Tricot
Tröja-Gina Tricot

Visst var kjolen söt, är helt kär i den haha, känner mig gullig i den haha.

Skit dator

Min data sladd eller batteri är sönder, jag kan inte ladda min dator vilket är riktigt irriterande, så jag får ta och använda familjens dator istället, men den är inte lika bra. Idag blev fåren klippta, så nu är dom små. Kan ta kort på dom nån dag så ni får se. Aja det var allt för mig nu, men skriver nog lite senare:)

RSS 2.0