Present!

Fick denna fina the "burk" av mamma efter deras semester, älskar the så det va en bra present


Fin va!:)


Talang?

Lyssnade på P3 idag när jag jobbade, Christer i P3, då skulle man ringa in om man hade en talang utan nytta, om ni fattar! Iallafall har jag en liten grej som jag kom å tänka på när jag lyssnade, fast man kanske inte ska kalla det talang, men nått är det iaf!

Jag har en lite överrörlig/böjlig tumme, så har värsta "liftar-tummen", men det är inte det som jag tänkte visa, utan detta:


jag kan alltså böja bak tummen, så den ligger bakom handen! Folk tycker det nästan är äckligt när jag visar för det ser ut lite som den går urled haha! ja kan göra det med höger handen också, men är lite svårare med den!

Har ni nån konstig talang?


Porträtt



Tog lite mer foton idag på mig själv, inspirerades av top model, när dom plåtade med dukar, galler mm. så jag fotade nu med en duk, det är så jag får till mönstret! (har en top på mig, just so you know).

aja, somsagt, hemskt det som hänt i norge, har kollat på nyheterna om det och läst på nätet hela dagen nästan om allt som händer!


Vart jag mig i världen vänder!

Är väl ingen som missat vad som hänt i Norge, först Bombattentat med 2 bomber och sen nedskjutning på ett ungdomsläger där det kom en man utklädd till polis som sköt ner dom! 25-30 döda enligt aftonbladets reportrar!

Hemskt är det enda jag kan säga, eller det är som en mardröm! Skänker en tanke till dom anhöriga som mist nån i norge!


Den svenska björnstammen- Vart jag mig i världen vänder

En fin låt jag lyssnar på just nu!


tjena

Då var denna vecka avklarad, nu är det "bara" 4 veckor kvar!aja, jag står ut iaf:)

Försökte fota porträtt med mamma igår, och fotade då i RAW format, men när jag tog in bilderna på denna dator, som är rätt ny, så ändrades som om till nef-filer och går inte att öppna, är lite irriterad på det.

hände iaf inte så mycket på jobbet idag, rensade ogräs som jag gjort nästan varje dag! men skönt att man iaf kan lyssna på P3, älskar Christer i p3 som går varje vardag kl.14, om ni inte lyssnat på det, så gör det:)


Foto taget i Forsvik, det var en bilutställning där!


Jobb jobb jobb

Jaha, då var snart denna helg avslutad, känns som man inte hinner slappna av förrens man börjar jobba igen! börjar min 3:e vecka och har 5 veckor kvar.

För ni som undrar jobbar jag på en kyrkogård, och ja, det blir mycket Dösnack (hahaha, dåligt skämt, javet). Nemen är inte så hemskt som det låter, är vanligt trädgårdsarbete som att vattna, klippa gräs, "putsa" blommor, rensa ogräs. Är i princip det vi gör varje vecka! Och måste säga att det faktiskt är ganska så bra lön för att va ett sommarjobb. Så kan rekommendera er till nästa år, sök sommarjobb till kyrkogårdar då får ni va ute och eventuellt bra lön (beror kanske på vart det är).


självporträtt


Tog lite självporträtt idag, och blev rätt nöjd iaf:), även första gången jag använde reflexskärm, fast gjorde den själv av en plywoodskiva och folie:)

Ska snart åka på bio, nämligen Harry potter del2 (precis som alla andra). Nått ni kanske inte visste om mig är att jag vart en harry potter nörd, och verkligen vuxit upp med böckerna och filmerna! Har läst alla böckerna mins 1 gång, och förra vintern läste jag alla efter varandra:) fast känns ju lite vemodigt att se sista, nästan så jag inte vill det bara för att det inte ska ta slut haha


Black/White


Foto:Jag Plats: Forsvik

Gjorde om den i Photoshop, tycker det blev lite häftigt, ser inte ut som nutid liksom!


Högskola

Tjabba!

Fick reda på högskoleantagningen i torsdags, kom inte in på mitt första hands val som var Grafiks design och webbutveckling i Jönköping, är på 140:e reserv på vanliga betyget (haha) och 33:e på högskoleprovet, så tror inte jag kommer komma in där på andra antagningen heller!

Men kom in på dom två distanskurserna jag sökte, en som heter Visuell kommunikation som man lär sig mer om foto, och hur man skapar känsla i en bild typ.

den andra var Digital Bildbehandling, där man lär sig redigera bilder i photoshop.

Så jag är inte ledsen iallafall att jag inte kom in på första, för dom andra två är roliga kurser dom också, som tur är;)


Foto:Jag, kamera: Nikon D90 50mm/1.8d


WTAI

Här är lite bilder på dom banden vi såg!

Glasvegas


the ark


Sahara hotnights



Brandon Flowers




Coldplay


Vi såg fler band, men hade inga bra bilder på dom


Hello hello

Hej hej, jag hoppas verkligen ni skriver under på namninsamlingen som jag länkade till i förra inlägget, det kostar inget, det ända är ert namn! Bevarabrevik.se är länken!

Hursomhelst så vet jag att jag inte bloggat på länge, har inte haft lust, och sen startade jag en annan blogg, som är mer för mina vänner! men fick lust nu att blogga här!

Har iallafall vart på festival i tisdags, ingen mindre än Where the action is i göteborg, riktigt härligt var det, bra stämning,väder, artsister! Min favoriter i ordning var iallafall:

1.The Ark
Motivering
: Det var sjukt mycket folk när dom spelade och alla kunde ju deras låtar så det blev allsång på nästan alla låtar, vilket var väldigt häftigt! vädret var perfekt, Ola Salo var bäst, och dom var mitt favoritband 2007 så var glad att jag fick se dom nu innan dom slutar!


Hittade detta klipp där det var en som filmade finalnummret när the ark spelade, Magiskt!


2. Brandon Flowers
Motivering
: Visste ju vem han var och gillade  verkligen The Killers för ett par år sen, så dte var kul att se hur han såg ut och allt, men det som gjorde det så bra var hans utstrålning han var glad hela tiden, såg överlycklig ut på scenen, och det gör väldigt mycket (plus att han såg sjukt bra ut haha). Hittade även en ny favorit låt av honom som kommer här (refrängen är bäst).



haha, jag står där i det vänstra hörnet lite längre fram, försöker se om jag syns haha.


3. Coldplay
Motivering:
Dom kom inte på första plats för den tiden vi var där och lyssnade (ca 50min för vi var tvugna att hinna med en spårvagn haha) så spelade dom bara två låtar som iaf jag kände igen, så tyckte dom kunde ha kört dom lite äldre låtarna först eller nått, hade lite otur också för när vi sprang till spårvagnen hörde vi viva la vida spelas haha aja, det va magiskt det med, särskilt med fyrverkerierna och bollarna!


Missade när dom körde denna låten, men känn stämingen:)

Det var allt för mig just nu, kommer nog upp med några bilder också lite senare:)


RSS 2.0