Senaste tillskottet:)

Ritade denna i skolan, det är Twiggy och jag blev riktigt nöjd med den!



Ett litet tips man kan använda då och då: Ni ser vid munnen att jag inte gjort nått "streck" på den högra sidan av nederläppen. Jag kallar det för ett blindstreck för våra ögon ser strecket ändå fast man inte målat i det. Lite svårt att förklara men hoppas ni förstår!

The Dress

 

 


Nyårsklänning!

Halo! Tänkte sen visa hur min nyårsklänning ser ut, jag köpte den på gina tricot i söndags (ej på rean) men den var inte alls så farligt dyr bara 199kr! ni får se den sen för mamma ska sy om den lite först. Imorgon då ska jag först vara hemma och äta nyårsmiddag med mamm, pappa och farmor. Sen kommer mina kompisar och hämtar mig och åker hem till en av dom där jag kommer va resten av kvällen!

Hur ska ni fira??

ikea och relax

Idag var vi i jönköping, först åkte vi till rosenlundsbadet och var på relaxavdelningen. Riktigt skönt faktiskt. Men gillar inte att basta, får typ panik när jag inte kan andas ordentligt! Sen åkte vi till ikea och A6. Jisses vad mycket folk det var där. Men köte en ny tv-bänk och sen soffa. Men soffan ska vi skicka efter för vi hade ingen kärra med oss! DEt är nog allt jag gjort idag tror jag.

Juste, har också fått ont i min höft, får ont i den när jag går för fort och dert är inte kul kan jag säga. Känns typ som om benet låser sig eller nått. Men mamma tror att det kan va för mitt ena ben är kortare än det andra, och nu börjar jag märka av det. Så jag MÅSTE skaffa iläggsulor!!!



zacko sötnos:)

snygga kort från igår!

Tog några häftiga kort (enligt mig) igår på julgranen. Förresten God Jul med er, fick rätt mycket julklappar faktiskt och vi som hade sagt innan "iår köper vi väl inte så mycket klappar" och sen blev det massor:) Men dt var ju lite sorgligt för det är ju första julen utan farfar. Men det gick bra änså tyckte jag!









Ska snart se på En shrektigt god jul:)

länge sen nu!

Jösses, har inte skrivit på tre veckor. Aja har inte haft någon lust, vet inte varför. Men den kommer väl tillbaka såsmåningom (konstigt ord). Har väl inte hänt så mycket, vi har flyttat mormor nu till ett äldreboende och hon var arg som ett bi. Men det går nog över! Den igår i skolan hade vår klass en superhjältedag, det var meningen att vi skulle klä ut oss till superhjältar och gå runt så i skolan hela dagen. Men det var typ inga som var utklädda. Ojustde, var på jul på liseberg i söndags med familjen, det är såå mysigt där vid jul, så jag rekomenderar verkligen det. Såg Darin där (han sjöng på scenen). Det var väl inte så mycket mer att säga tror jag, får se nästa gång jag skriver!

hejdå!


Bild: Jag
Kamera: Nikon d40
Älskar denna bilden, vet inte varför, allt blev så perfekt på nått sett, med röken igenom dom snötäckta grenarna. Fick hem idag en förstoring på denna bilden plus 3 till från extrafilm.se, jag tog så dom blev i A4 storlek!

RSS 2.0