Tandregleraren

Var igår och fick rådgivning om mina tänder. Han tyckte tat det va fel av folktandvården som inte gav mig en räls när jag var yngre, och om jag hade träffat honom då hade jag fått det gratis! Iallafall så har jag visst en ganska svår bettavvikelse, pga av det komme rjag få massa pengar i bidrag av försäkringskassan villket jag blev lite chockad över! Trodde faktisk inte tat det va så farligt som han sa att det visst var! Har iaf tagit bort den osynliga tandställningen, det kommer bli alldeles för dyrt! Så funderar på en valig räls fast vit. den syns, men inte lika mycket som en vanlig! Så jag har lite att tänka på!


fina blommor


Nikon D90 50mm/1.8D


Maaor med vitsippor ute, dom är nästan överblommade villket är lite tråkigt!


Visippor



Tog en liten runda i det fina vårvädret och fotade vitsippor, Som vi har massssor av, vackert! Ska senare efter maten åka och hälsa på mormor som bor på ett äldreboende/demensboende, får se om hon minns mig, för mig kvitttar det nästan bara hon mår bra och är glad så är jag glad:)


Påsk kanin

tjena! Idag ska vi ha massa gäster, vi ska på urnnedsättning i eftermiddag och efter den så kommer massa släktingar hem till oss där vi bjuder på smörgåstårta osv. Tror några av dom aldrig har vart hemma här faktiskt!

tog också några fina kort på pärlan igår!


nikon d90 50mm/1.8d

ps. Har fått sommarjobb nu, på samma ställe som jag var säsonsarbetare/vikarie på förra året. KOmmer börja redan om två veckor (jobba bara i en vecka) och sen har jag jobb V.27-32:)


Flaska

Hej hej, är lite bättre idag med förkylningen, har inte ont i körtlarna i halsen längre nej utan det onda har flyttats ner till körtlar i magen, så har ont där istället, och är inte lika "grötig" i huvudet, vilket är skönt:) Ska snart med pappa för att hämta vår bil som fått byta fönster. Så ska köra hem sen då!



kamera: nikon d90


Vår fint


Allt från lookbook.nu

Lite fint jag hittade på lookbook, inspirerande,vårigt och fint! det är så det ska va! och personligt såklar;)


Tranor

Var vid Hornborgasjön igår och kolla på tranorna, minns inte senast jag var där, minns bara att det va kallt och grått. Men igår var det faktiskt riktigt behagligt väder (innan jag blev sjuk). Tog iallafall några kort på tranorna:)


Kamera: Nikon D90


Sjukt sjuk!

Jaha, har blivit förkyld då. Har ju haft ont i halsen sen i fredags, men igår försvann det onda och jag blev glad och tänkte att nu är nog det sjuka borta.Men tji fick jag igår kväll när snoret kom och det kittla i näsan hela tiden, så jag nös! Har blivit ännu värre nu i morses, vaknade helt snorig och har ont i köttlarna på halsen och i huvudet. Aja, det är bara att bli bättre nu! Måste bi bättre till på fredag iaf, då ska jag på urnnedsättning för en släkting som dog i höstas, sen efter det ska våra släktingar komma hem till oss och äta smörgåstårta!


Fotodag

Har idag träffat en vän som jag sålt min första kamera till, min Nikon D40, så vi träffades så hon kunde få den och lära sig lite hur den fungerade, så vi åkte till ett ställe som hade ett fint vattenfall. Så då provade jag på att fota med lång slutartid, har aldrig fått det att fungera förut, men nu gick det:) Men ångrar att jag inte tog med stativ, tror det skulle bli stoooor skillnad med det, för väldigt många av fotona blev lite skakiga. Men här är ett iallafall som jag blev väldigt nöjd med. Ser ut som en Trollskog tycker jag:)


Kamera:Nikon D90 50mm/1.8D Slutartid: 1,6-2,0


Mina goaste

Hejsan på er!

Har inte gjort nått varken igår eller idag, eller jo, såklart jag gjort lite småsaker, men inget intressant precis haha. Håller på att bli förkyld tror jag, för har haft ont i halsen hela dagen, så vi får se hur detta slutar!!

Har tagit lite fina kort på Zacko och Tusse när dom låg på allrumsgolvet och "solade" sig:)







Kamera: Nikon D90 50mm/1.8D


Inspiration

Har gjort en liten inspirations bild på hur jag skulle vilja inreda min egna lägenhet när jag flyttar hemifrån (vilket jag hoppas blir i höst, håller tummarna)



Har gjort det så jag faktiskt har råd med det, så det är inte precis jättedyra saker. Allt kommer från IKEA utom det runda bordet som kommer från Chili, Mattan från MIO, och Stringhyllan från Förr!

DEt jag mest vill ha är det runda bordet, soffan, mattan. Resten kommer säkert ändras. Vill ha stringhyllan också!!:) På väggen ovanför soffan vill jag ha massa tavelramar med mina bilder i i olika storlekar!


Frukost

Min frukost idag, var inte så hungrig så tog bara en macka och svartvinbärs-the (jag rekomenderar det)!


Kamera: Nikon D90


Ännu en



Kamera: Nikon D90 50mm/1.8D


Små tassar

Tycker att katt tassar är så söta, dom är så små. Och sen när kissen kommer till en så låter han så gullig när tassarna går på golvet!


Kamera: Nikon D90


Heart books


Foto jag tog förut!

Har gjort provet nu, var skitsvårt rent ut sagt, eller iaf för mig som aldrig vart jättebra på nått av dom ämnena som är med! Jag fick inte 0.1 iaf men inte över 1.0, jag vet vad jag fått, men vill hålla det hemligt på bloggen. Men jag blev nöjd iaf! Det blev en väldigt trevlig dag i slutändan, var ju där med en av mina kompisar och hennes kompisar, så vi hade dte roligt mellan alla proven, och sen efteråt firade vi att vi var klara med att gå ut och äta, så det var trevligt:)

Hoppas ni haft en bra helg!?:)


RSS 2.0