Confused

Har inte skrivit på länge eftersom jag skriver i min andra blogg istället, men vill ändå ha kvar denna som min "anonyma" blogg (även fast det finns bild på mig, men ingen som jag känner vet om denna bloggen), vill ha denna mer som en dagbok.

Iallafall är dte såhär att jag har ett bettfel, jag har överbett och trångställning. Detta har jag velat göra nått åt sen jag var ca 16. Då gick jag till folktandvården, där frågade jag vad som skulle göras om jag bestämde mig. Han sa då att det var väldigt jobbigt och komplicerat med både operation och massa annat så det vill du nog inte.. DEtta avskräckte mig i några år, tills förra året, har ju tänkt på mina tänder och hur jag ser ut i flera år, och jag har tröttnat på det. Jag ska inte behöva oroa mig för hur folk ser mig, eller tänker om mig när jag pratar eller ler. Och jag vill inte tycka att jag är ful när jag tar kort på mig. Och jag vill inte oroa mig för hur folk ser mig i profil.

Jag gick till en privat tandläkare förra våren, som sa att han absolut kunde fixa detta, men att det ju är jag som måste bestämma mig. Jag behöver inte betala allt själv, för mycket var från försäkringskassan efetrsom dte är ett så pass "allvarligt" bettfel. Jag vågade inte genomföra detta, och försökte sluta tänka på det. Mne jag har det i bakhuvudet hela tiden. Och idag nbär jag tog porträtt bilder på mig själv så började jag tänka på allvar igen. Tänker dock denna gången på en operation också, men vet inte om jag vågar! Och det är dte jag hatar, jag vill göra detta, men jag v å g a r inte.... Och jag är rädd att bettet ska bli ännu värre så det verkligen stör hur jag t.o.m äter. Men hur ska jag göra för att våga ta steget att dra ut 4 tänder och ha tandställning i 2år. Det är svårt, och ag vet inte, jag är förvirrad och vet inte vad jag ska göra. Prattade med mamma och pappa om det ikväll och då började jag gråta, är så känsligt ämne för mig.. men grät nog av många orsaker som legat och växt inom mig, och nu gick det inte längre.

Jag är så trött på att vara rädd, och hela tidne tänka "tänk om.....". Jag har blivit bättre på detta dom senaste åren, och har vuxit i mg själv. men jag vill vara en sån som bara tar steget utan att tänka hela tiden....ledsen oom det är slarvfel i stavningen, men orkar inte titta igenom texten.


RSS 2.0