Prov

Är inte här så mycket just nu för jag håller på att träna till Högskoleprovet som är nu på lördag, så det tar all min tid just nu, eller ja vill inte göra nått annat än att plugga till det. Men vet att det kommer gå skit ändå. Är ju jättesvårt allting, både ord-delen och Nog-delen. Aja, bättre att träna iallafall än att inte göra det. Håller iallafall på just nu att skriva ut massa gamla prov, främst Ord-delen.


rolig grej!

Gjorde en rolig grej i fredagskväll när jag skulle borsta tänderna. Jag var så trött så jag såg inte att jag tog tvål på tandborsten iställer för tandkräm haha. Som tur var märkte jag det precis innan jag stoppade in borsten i munnen haha


Göteborg!

Tjenixen!

Har vart i göteborg idag med pappa, för vi tänkte gå på yrkeshögskolemässan som var där idag, gick dit men tyckte inte att det va så många såna skolor som var där ens, så vi stanna inte så länge. Sen åkte vi iaf och hämtade min bror som pluggar där. Och sen hem då!

Iaf så hände det en grej, pappa och jag skulle gå över ett övergångställe när jag plötsligt ser hur han snubblar, och jag tänker: Amen den klarar han nog (för det såg ut som han kom upp på fötter igen) men istället ramlar han framstupa i backen. Först blev jag lite chokad och fråga hur det gick, sen när han ställde sig upp börja ja skratta för det såg så komiskt ut (skulle aldrig skratta om han slog sig allvarligt). Han skrapa iaf upp handen och knät lite så det börja blöda så jag sprang in till närmaste apotek och köpte plåster och sårrengöring. Så inget allvarligt som tur var.
NIkon d90 50mm/1.8D


Hjärta av månen



Ett härta jag gjorde av månen nu ikväll, hade lång slutartid, var inte det bästa hjärtat, men tycker dte va coolt! Månen är ju som störst idag!


Big Brother

Har fastnat för Big Brother, Har aldrig gillat det förut, men nu så har jag fastnat. Tycker att Annie och Patrik är så söta, vill att dom ska bli ihop nu! Så gillar inte att vanessa och sonja håller på och försöker få henne att inte gilla honom (det känns som dom gör så). Men känner igen mig såväl i dom två haha. Två blyga som känner lika för varann:)


Det är vååår!

Var ute förut och fotade lite vår-bilder, Såg förresten igår en som var ute och cruisade med raggarbilen i vårt lilla samhälle, det tycker jag är ett vårtecken:)







Det är våååår!


Frukost!

Blev idag gröt med lingonsylt och English breakfast the.




Brownie katastrof

Gaahh, Jag var så sjukt sugen på chokladkaka, så bestämde mig för att baka brownies, allt går bra och jag ställer in formen i ugnen där den skulle va inne i ca 35min, efter ungefär 10 min känner jag att det luktar bränt och går och kollar, då är dom nästan svarta och jag fattar nada! Då kollar jag igenom receptet igen och ser att ugnen skule va på på 150 grader, jag hade ställt den på 250. Vilken klantjag är. Ska iaf baka dom imorgon igen, för så lätt ger jag mig inte!!!

Okej, bilden kanske inte riktigt passar in haham men men, får bli en hjätre bild iaf!


Bakar bullar!

Så, då håller man på och bakar bullar, blir vaniljbullar på beställning av mamma, jag brukar annars göra kanelbullar. men det här blir nog bra det med!


blåbärsbullar med vaniljkräm som jag gjorde för ett år sen


red and white

Dagens Härte bild<3 Måste säga att det är cvårt att komma på nått nytt att göra med ett hjärta, detta är väl inte så nytt med det blev fint iaf tycker jag:)



nikon D90


"The heart ask pleasure first"

Dagens "Hjärte bild" , knaske ska starta nått sånt, hmm, tror ja gör det, Ska försöka lägga ut ett nytt foto varje dag som har nått med hjärtan i sig:) får se hur det går!


Nikon D90, Nikkor 50mm/1.8D


Photoshop bild

Har provat på att fixa mina bilder på ett nytt sätt.Jag har delat upp en bild i småbilder och sen har jag lagt dom lite överlott eller vad man säger, så det ser ut som massa gamla småbilder som man bara slängt ihop, är så dålig på att förklara så jag lägger upp bilden nu haha.




Fotot är taget 2008 med min första sysyemkamera en Nikon D40


Vem vinner!

Idag blir det melodifestival final:) tycker det är så mysigt. aja, jag hejar i allafall på The moniker, swingfly eller the playtones. Men gillar faktiskt dom flesta av låtarna, Hatar Eric saades text till sín låt, tycker den är hemsk, även fast melodin är bra!

The moniker är iallafall min absoluta favorit, en bkandning  mellan The beatles och Mika, två av mina favoriter, så då kan det inte bli någe bättre:)




Heart guitar


Nikon D90 ,nikkor 50mm/1.8D

Har fastnat för bilder med hjärtan och rosetter och pastelliga färger, gillart alot!

Här får ni en fin låt av mig att lyssna på!


Regina spektor: Samson


Städat upp på bloggen

Har nu gjort om hela stilen på bloggen, gjort ny header, ändrat storlek på den och alla färger på allting, blev faktiskt riktigt nöjd:) Glömde tyvärr ta en före bild, men aja, efterbilden är ju fin iallafall!


Kamera: Nikon D90 Objektiv: Nikkor 50mm/1,8D


Osynlig tandställning!

Har enda sen jag var liten haft lite problem med mina tänder, eller problem kanske man inte jan kalla det, men har lite överbett och "trångställning" alltså att tänderna får inte riktigt plats så mina två framtänder är lite framför dom andra två brevid om ni fattar. Detta fick jag iallafall en natttandställning för när jag var liten, den hjälpte inte. Sen när jag var 15 så frågade jag min tandläkare om man kunde skaffa räls nu, men han tyckte inte det. Sen har jag inte försökt tänka på mina tänder (har tänkt att det inte går att få tandställninga när man var över 15-16, varför vet jag inte) men nu har jag tänkt på det igen, främst för att jag tycker dom har blivit lite värre, kanske beror på min visdomstand som kommit fram.

Jag har iallafall funderingar på en osynlig tandställning, alltså en räls som man har bakom tänderna så den syns inte. Det är dyrt men jag tror det är värt det, jag kommer ju leva med mina tänder resten av mitt liv liksom haha. Ska iaf på rådgivning den 21/4 hos en specialist där dom kommer förklara hur man ska gå till väga och sen kostnaderna. Jag har ju pengar för den, jag har råd, men det känns som jag är så bortskämd när jag kan köpa en tandställning på det viset, ingen av mina kompisar skulle ha råd, det är jag rätt säker på. Som när jag såg den hemliga miljonären i tisdags Mamman där hade ju inte ens råd att köpa pencillin till sitt barn, och här går jag och ska köpa en sån tandställning, det känns inte rätt på nått sätt. Men endå, så är det mina pengar som jag har arbetat ihop, och sen har jag fått flera stycken arv, bl.a från min morfar som dog när jag var liten, och sen nu från mormor som ligger på ett demensboende (mamma och pappa delade upp pengarna som var från huset mormor hade till oss barn), ochs en nu har jag fått ett till arv från min mormors bror som inte hade några barn, så mamma delade upp dom pengarna med till mig och min bror.Så jag har ju pengar. Men gillar inte när folk blir så chokade som om jag inte vore klok att köpa en sån tandställning, men det är en investering i mig själv kan man kalla det. Aja, så ligger det till iaf!

Sorry för långt inlägg!


Rosett-bild igen



Ännu en rosett-bild men med lite andra färgnyanser, denna går lite åt det gröna hållet.


Nytt objektiv och rosett

Tjena! Har köpt ett nytt objektiv till nya kameran nu, ett som jag kollat på ända sen jag bestämde mig för att köpa kameran. Objektivet är ett Nikkor 50mm/1.8D, ett väldigt prisvärt objektiv (köpte den på mediamarkt för 1390kr) som jag är väldigt nöjd med:)



Kamera: Nikon D90 Objektiv: Nikkor 50mm/1.8D Modell: Mitt snygga rosett halsband:)


Lattemuggar

Dom här två lattemuggarna är mina senaste inköp från GreenGate kollektionen. Dom är perfekta till det mesta, antingen Latte, eller fil/flingor, varm choklad. Allt funkar. Har även sett att man kan ha dom som kruka.




Nästa inköp kommer bli en Skål i en fin pastellfärg och en The låda!


Tusse

Min lilla katt tusse, det sista kortet tycker jag blev riktigt kul!









Och nu den roliga bilden:
Big head hahaha



tgana av: Mig
Kamera:Nikon D90
Objektiv: nikon 18/105mm


Droppar





Tagna av: Mig
Kamera: Nikon D90


Vatten explosion




Tagna av:mig
Kamera: Nikon D90


Nya Kameran

Här kommer några av dom första bilderna med nya kameran. Håller iaf på förfullt att lära mig alla inställningar på den.







Alla tagna med Nikon D90


RSS 2.0