M.J

Alla har väl hört om michael jacksons död, väldigt ledsamt, R.I.P

Men vilken är er favorit låt som han gjort?

En av mina favoriter är Beat it

hello hello

vilken dålig bloggare jag är egentligen. måste skärpa mig nu tycker jag! Har idag hämtat ut mitt körkort, ser ju ut som jag sett ett spöke. Varfölr är det så att man jämnt ser så rädd ut på körkortet, nästan alla gör det haha. Kanske är för att man (iallafall där jag tog körkort) tar kortet precis innan teoriprovet. haha.


Var iallafall och körde med min bil idag helt själv för nästan första gången.Jag tycker det är läskigt att köra själv, idag var det också rätt mycket trafik där jag körde, man tror hela tiden att när bilen bakom kommer närmare så tycker dom att man kör dåligt eller nått sånt. Knäppt att tänka så egentligen.

Har kommit på att jag har dåligt självförtroende, som om nån tittar på mig på stan, tittar liiite längre som om den granskar en, då tror jag jämnt att den personen tänker "vad ful hon var, ful kropp, fula kläder osv". det är rätt irriterande att tänka så för dom tänker säkert inte så, hoppas jag iallafall. Själv tycker jag att jag har fina kläder och fin kropp. Jaja, jag får väl bygga upp det under året, är ju arbetslös nu haha


zacko sötis!

jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaajajaja!!!!

idag tog jag körkort:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

min student!

har inte bloggat å ett tag, har inte känt för det. men nuså:) har iallafall tagit studenten, yeej, tänkte visa lite bilder, men har tagit "bort" våra ansikten, vill vara anonym helst här på bloggen! och sen glömde jag kameran på champagne frukosten, så inga bilder därifrån!

 
på mogonen innan champagne frukosten


 

 

  fick ett halsband jag önskat mig av märket efva attling

 

fick även mormors guldklocka jag önskade mig när jag   
var liten men skulle få på studenten, den var visst värd
massor!


jag med alla presenter (nästan) och skylten.



sådär, det var några av bilderna iallafall:) ska sen nån dag ta ett fint studentfoto som vi ska förstora, det måste bara vara lite bättre väder, vet precis hur jag vill ha det!

yes!!!!

Jag gjorde teoriprovet igen idag, och jag fick Godkänt:):):):):):):).. Jösses vad jag kämpat för det. Fick 52 och 52 var godkänt haha. så jag är glaaaaaaaaaaaaaaaad just nu!!!

RSS 2.0