SKIIIIT!!!

Skit, fick icke godkänt. 49 fick jag och 52 var G. Men vad svåra frågorna var, eller det tyckte jag iallafall. Och sen var man väl inte som man brukar, för när jag blir nervös kan jag inte sova,äta. Vilket gjorde att när jag slappnade av när jag skulle göra provet så blev jag dödstrött plus hungrig. Inget bra.........  Men måste boka om provet nu snart iallafall. Nu ska jag sova!!!!

nervös,nervös,nervös

Usch, idag har jag teoriprov. Och jag är skitnervös. Satt igår i typ 3-4 h och tränade på datorn, bara det att det gick dåligare ju längre jag tränade, brukar bli så när jag är trött. Sen så drömde jag inatt om teoriprovet och vaknade sen imorse runt halv 6. Tog ledigt idag från skolan så jag bara kan fokusera på teorin. Är rädd att jag ska få en blackout eller nått när jag sitter där. Och sen önskar jag att jag hade ett läshuvud, så jag bara behöver träna på några enstaka gånger och sen sitter det. Men det har inte jag, det tar ett bra tag innan det sitter lite i huvudet. Och det är irriterande.

Usch fasen hur ska detta gå. Aja. Jag meddelar i eftermiddag runt 3 tror jag om hur det gick. Ska göra provet kl.13.00 men ska va där och bli fotograferad en halvtimme innan. Men vi ses! 

klänningen och kläderna!!!!!!!


Klänningen när den sitter på. Den kanske ser ite konstig ut där uppe, men jag fick inte upp dragkjedjan i ryggen enda upp. Och sen är det en rosett vid ryggen också från bandet runt midjan!


En aprikos-färgad tee


Ett par svarta jeans-leggins

Bild1-Klänning från B-young
Bild2-Tee från Gina Tricot
Bild3-Jeans-leggins från VILA


__________________________________________________________________________________
Här hemma har pappa fått magsjuka, härligt, Så idag kommer jag INTE vara nära honom kan jag säga!!!!

Studentklänning:):):)

Mamma och jag åkte till Jönköping idag för att shoppa och leta efter studentklänning. Och jag hittade en jättefin:) Först i bilen dit så sa jag att jag inte vill ha en utan axelband, för jag passar inte såna, eller iallafall inte i dom jag provat. Men sen när vi var framme så gick vi in i några affärer och sen in i denna, och först såg jag en vit klänning som inte va så jättefin, men sen gick jag runt och kollade på andra sidan, och fär hängde den. Den var utan axelband så jag tänkte att den kan jag inte ha. Men sen bestämde jag ´mig för att prova den. Och den satt perfekt:) Den är inte för lång och inte för kort. Och sen är den tajt upptill och sen är den som en prinsessklänning där nere (puffig), Med ett band runt midjan. Tyget är typ blommönstrat.

Här kommer ett kort!


(den är mycket finare när den sitter på, puffigare som sagt)


en bättre bild på mönstret eller bättre o bättre, aja, man ser väl lite iallafall hoppas jag!



Uppkörning,1 april!

Nu när jag kom hem hade jag fått brev från vägverket, där var tiderna för teoriprov och uppkörningen. :))). Men iallafall så har jag teorin den 24mars redan. Det är ju liksom om två veckor. Jag är nervööös och måste plugga,plugga,plugga. Och sen uppkörningen då, den har jag 1april. Haha, lite komiskt ju. För tänk om han jag ska köra upp med är skämtsam också när vi är klara så kanske han säger "detta gick ju inte så bra, du klarade knappt inget moment" också sitter jag där helt förtvivlad och sen utbrister han "APRIL,APRIL". Haha, roligt om det händer! ska iallafall in till körskolan idag och träna på datorerna där!!

Ha det bra:)


Foto:jag

Mineralsmink!!!


Sheer Cover Lip to Lid Highlighter

Visa dig själv från din bästa sida!

Du blir strålande vacker. Stryk på Lip-To-Lid på kinder, ögonlock eller läppar för att framhäva dina vackraste drag.

Här fångas den perfekta balansen mellan lyster och färg och ger dig en frisk och naturlig look.

De ljusreflekterande mineralerna lyser upp och gör hyn strålande. Du får den där inre glöden. Dutta på kinder, ögonlock, läppar, axlar och dekolletage för att framhäva dina bästa sidor. Finns i brons, rosa och persika. Visa dig själv från din bästa sida!




Sheer Cover Duo Concealer


En concealer som effektivt döljer alla dina små skavanker.

Sheer Covers duo concealer döljer alla dina små skönhetsfläckar. Den är daggfrisk och lätt att påföra, vilket gör den extra behaglig att applicera!

Berikad med Jojoba och Allantoin är den dessutom vårdande och fuktbevarande samtidigt som den döljer ringar, blemmor, rodnader och andra skavanker. Du slipper den torra och glåmiga känslan och njuter istället av en jämn och perfekt hy.



Sheer Cover Base Perfector


En underbar transparent foundation som jämnar ut!

Fina linjer jämnas ut och porerna ser mindre ut när du grundar hyn med ett tunt lager av denna genomskinliga foundation. Du får en slät och enhetlig hud att applicera mineral foundation på. Sheer Cover Base Perfector förlänger dessutom makeupens hållbarhet avsevärt.
(15 ml)

Detta har jag köpt hem från denna hemsidan. Det var ett erbjudande till den 10mars där man får välja en smink-kombination och sen få 40%rabatt. Jag valde denna för jag tror jag använder detta mest.

(Alla bilder och texter under bilderna kommer från Sheercover.se)

Träna,Träna,Träna!!

Jisses vad pigg jag är. Är inte alls bra att sova till 12, man blir ju aldrig trött efteråt. Aja, nu i kväll har jag sett melodifestivalen, eller jag har halvt tittat för jag gjorde om en t-shirt också. Den ska bli en magtröja:)

Och sen nu i kanske 1h så har jag läst i körkortsboken. Måste ju klara av provet när det väl gäller vilket blir antagligen i slutet av mars eller i april (men det vill jag inte pga en ny lag) . Så efter att jag läste på i boken så gjorde jag "provet" på datorn (min bror laddade hem så man kan träna på datorn hemma) iallafall har jag aldrig fått G på det, det är 70 frågor och man måste ha minst 52 rätt. Jag fick 53:) blev superglad. Tror sist jag gjorde det så fick jag 46. Men vet inte om detta gäller på det riktiga provet också.

Men är så nervös inför körningen på tisdag, ska då få köra med en annan lärare så att den också ser att jag är redo. Tänk om jag gör allt fel eller nått, neej, inte tänka så nu!!!!! det är så jobbigt att ha körningen liggandes i bakhuvudet hela tiden samtidigt som man har massa redovisningar och läxor i skolan.

Plus webdesign som jag inte längre gillar, gillar inte läraren
, och sen så går min kompis där också och det enda hon pratar om när hon och jag är ensamma är webdesign, dötrist. Och då är det så att hon babblar och jag typ bara svarar "ja,kanske,nej" hon pratar åt mig kan man säga. Det roliga med henne är att hon säger ingenting när vi är 3 pers (eller fler) och pratar, då är hon knäpptyst,lyssnar inte på vad vi säger, allmänt ointresserad. Men när hon är själv med nån av oss alltså bara 2pers,då kan hon prata utan paus, oavbrutet. Och sen när det väl blir paus då nynnar hon lite typ "la,la,la,la,la" som om det blivit en pinsam tystnad eller nått och sen börjar hon tjata igen. Det är rätt jobbigt när man träffar henne 07.45 på morgonen i skolan jättetrött också börjar hon prata oavbrutet, även fast man vill ha lite tystnad just då. Aja, hon är lite knepig. men snäll iallafall:)



Zacko visar rumpan haha
Bild:Jag
 

Köpt!

Köpte precis denna skinnjackan från modekungen.se

Skinnjacka i bikermodell

Skinnjacka i bikermodell

(bilder: modekungen.se)

Körläraren jobbig!

Igår hade jag körlektion och då kom jag enligt körläraren 1min försent, min var prick 10över, och jag blir så irriterad för han blir jämnt så sur, skyller på mig att jag kom försent även om det inte var mitt fel. Jag förklarade för honom att vi skulle skjutsa farmor också och hon var så seg att ta sig ur bilen när vi var framme, men då säger han bara att vi får planera tiden bättre (och detta tjatade han på mig ett tag) också ler han ett hån-leende och är spydig hela tiden. och sen är an glömsk också och det är himla irriterande, som nu dom två senaste gångerna har han frågat mig om jag tränat nått på teorin på datorerna i körskolan nån gång, och båda gångerna har jag sagt att jag gort det en gång, och då ler han det där leendet, tänk er hur tecknade grinchen ler, och säger "men caroline, det var inte bra, vill du inte ha körkort eller, du gör ju inget för att få det". och detta har han sagt exakt likadant dom två senaste lektionerna. Sen igår mådde jag inte alls bra, genomförkyld och ont i huvudet liksom. Och sen när mamma skulle hämta mig så såg han att det var mamma i  bilen (dom känner varandra lite) och då säger han vad jag gjort under dagen och sen säger han att det inte är långt kvar nu och att jag måste åka in och träna på datorerna. och då säger mamma att vi inte har så lätt att komma hit för vi bor som vi bor (på ett berg med brant uppförs/nerförs backe plus ingen busshållsplats i närheten, så då måste mamma eller pappa skjuts) men att vi ska försöka så ofta som möjligt! Så när han och jag går in för att boka den sista ektionen så säger han "du är väldigt hemmakär va?" och jag säger "va" "ja, du kommer ju aldrig hit". Men förfan har han inte hört vad mamma hade sagt precis eller?

Jag gillar honom inte alls. Visst han lär ut bra. Men sen alla dom där kommentarerna han säger hela tiden, jag hatar dom. För vissa av dom är ju sårande, som den att jag inte vill ha körkort, så kan han ju inte säga när han inte vet nått! Han sa det första gången (det att jag inte vill ha körkort) veckan efter farfar dog och dagen efter jag fick reda på att en klasskompis dog i en bilolycka, han visste om detta, ändå säger han massa spydiga grejer och är bara taskig, då var jag faktiskt nära på att gråta efter allt som hänt!

Aja, det är inte långt kvar nu som tur är:)



Pågående illustration!


en till bild. Använde akvarell denna gången.

Teckna!


en bild igen, blev nöjd men inte jättenöjd. Aja det är bara att träna. Råkade förstöra ögonen, men det får gå!

RSS 2.0