50-tals makeup plus tips!!!

Här är den, dom två sista bilderna har jag målat i eyelinern så den blev mörkare i ps, bara så ni vet;) och sen kan jag säga att jag inte använt den ps som vi har nu nån gång, så det är därför några bilder ser lite roliga ut aja, ni märker nog inte nått haha!

1. Fukta ansiktet innan du börjar, inte bra med torr hud som amn lätt får på vintern!

2. Ta på concealer där det behövs, och foundation (som jag skippade idag)!

3. Måla ett tunt sträck över ögat.

4. Måla nu i det sträcket så det blir tjockare,det tjockaste ska vara längst mot ögonvrån eller i mitten av ögat.

5. Nu kan du måla den lilla tippen, ja gör den så lång så den går lite över min "rynka" (eller vad heter det), ettbra sätt att veta hur lång den ska bli!

6. Böj fransarna och på med mascara, sen är det finito, klart, finish. ja, ni fattar haha. Det bästa är såklart att träna mycket för att få det helt rätt.



Men jag har ett tips så det är lite lättare att måla eyelinern.



Här ser ni att jag har en liten spegel nedanför den stora, den gör så jag tittar deråt, då blir det lättare än om man tittar rakt fram!


Makeup!

Håller på och fixa en turtorial om hur man kan sminka 50-tals ögon, men pappa har datorn med photoshop i, så ja får vänta lite,m men det ska iallafalkl ut på bloggen, om inte idag så blir det imorgon!:)


Bus Stop!

Älskar denna covern av låten Bus stop av the hollies!

Sugarplum Fairy-bus stop


True Blood!

Jag är ett True Blood fan, helt klar. Längtar till 3:e säsongen kommer på tv. Gillar faktiskt true blood mer än twilight filmerna.

Aja tänkte iallafall visa här min favorit scen ut true blood, har sett den massor av gånger, men tröttnar aldrig!



Mest ledsamt är när "alexander skarsgård" säger: Godric gör detg inte! och sen: snälla snälla! 

ps: Ni som aldrig sett true blood, så gråter han blod!


En upptäckt!

Jag gjorde precis en upptäckt som säkert många redan vet, men jag blev överraskad iallafall!

jag kollade upp sugarplum fairy lite, och läste att det var ett syskonpar som var med ,Carl och Victor Norén,i bandet, det är ju inte en så jättestor uptäckt, meen deras tredje syskon Gustaf Norén är med i bandet Mando diao.
Har ju alltid tyckt att dom har väldigt liknande musik, och nu vet jag varför. Tycker det är coolt att båda banden blivit så kända.



Här får ni nattugglor en bra låt att lyssna på: Sugarplum Fairy- It takes time it takes two.


När jag var liten...

...Ville jag så gärna ha glasögon att jag låtsades se dåligt, ha huvudvärk, snubbla. Dett gjorde så mamma och pappa trodde jag hade en hjärntumör, för det kom ju så plötsligt (haha). Dom tog mig till en doktor, men såklart så hade jag ju perfekt syn där och allt var bra. det är det nu med.

Gjorde ni nått liknande när ni var små?



bild från google


Roliga grejer som hänt i veckan!

Har hänt lite roliga grejer nu i veckan, eller komiska grejer!

1. I tisdags så hittade jag ett av våra får liggandes och krampandes på marken (dte va inget kul alls!!), iallafall till det roliga var att mamma hade vart och tagit bort en vårta hon haft mellan ögonen med laser, och när jag ringde och sa att ett av fåren var riktigt dåligt så åkte dom (mammao pappa) och hämtade en jägare så han kunde skjuta fåret (hon var gammal). När dom kommer hem med jägaren går mamma och han in i vår lillstuga då känner mamma att det är nått som rinner vid näsan, kinden medan hon pratar med jägaren. sen när hon kommer in och tittar sig själv i spegeln så var det blod som hade runnit längs hela näsan och kinden, alltså hade vårtan hon hade tagit bort börjat blöda pga av kylan (tror jag), det hade sett hemskt ut, det roliga varatt jägaren sa inget, men ja uindrar vad han tänkte när hon stod där med blod som rann haha.



2. Igår såg vi på "kniven mot strupen", dom var i halmstad på en resturang som hade ruttna och mögliga grejer i kylen och frysen. Och maten var jättedålig och mos gjord av pulvermos. Mamma säger: Tänk om nån som ätit där ser detta nu". Sen var det inget mer med det.
Sen går dom in i själva resturangen där man äter, och jag tänker att jag känner ju igen dom där tapeterna. Jag säger högt: Jag känner igen mig, jag har sett tapeterna och färgerna, mamma ja tror vi har ätit där.
Vi börjar diskutera om hur det ser ut, óch visst är det där vi åt i somras på semestern. Haha vad vi skratta särskilt efter mammas kommentar innan. Som tur var åt vi där efter programmet var där, så det va jättegod mat!



3. igår var jag hos en kompis och min bror var på en inflyttningsfest. Vid 00.00 tiden så åkte jag hemmåt. jag är själv på vägen, men sen ser jag en bil bakom mig, inget mer med det.
Sen när jag ska svänga in mot vår lilla väg, som är en väg där man inte tror nån kan bo vid, så åker bilen som var bakom mig efter mig upp på vägen. Jag blir här helt livrädd och tror det är nån mördare eller nått, så jag planerade att jag skulle åka upp med bilen och skynda in till mamma och pappa. Men sen kom jag på att min bror också var ute och att det faktiskt kunde va han. vilket det var, som tur va. Men hur stor chans är det att just han åker efter mig av alla bilar som åker på den vägen. Knäppt!! 



 Kort av mig!


New Moon Parodi

En jättebra New Moon parodi gjord av "the Hillywood show".



tävling:)

Är med och tävlar om ett close up filter.

länk till tävlingen: TÄVLING

Länkt till butiken: Tvspelsweb.se






Hoppas Hoppas Hoppas:):)


RSS 2.0