Våga göra det obekväma!


Idag körde jag bil själv till "storstan"
lite läskigt var det ju, men det gick bra:)

Har tänkt att jag ska våga göra saker som känns obekväma, bara jag gör dom så känns det bra nästa gång jag gör det. Har i 1½ år inte vågat göra saker som känns obehagligt pga av att jag hade en depression förra sommaren och sen att min farfar dog, trodde då att om jag gjorde nått som jag aldrig gjort förut så skulle jag börja må dåligt igen. Men nu så har jag under denna veckan gjort tre saker som jag tyckt kännts obehagligt, men jag har gjort det, och jag mår bra:)

Nästa grej jag vill göra är att klippa håret,
men är rädd för att jag ska ångra mig. Men endå så vill jag!  Aja vi får se i höst nån gång, eller så tar jag det i etapper, alltså átt inte klippa det jättekort på en gång. Först kanske jag gör en lång page, och sen kanske jag klipper så som jag vill ha!



Bild:Deviantart

Detta kanske inte låter som en stor sak, men för mig är detta ett jättestort kliv framåt!

Kommentarer
Postat av: anne

hej! vill du tjäna pengar på din blogg? kika in hos mig, där finns instruktioner till hur du gör. det tar bara tio minuter och är värt ett försök iallafall!

2009-08-14 @ 22:14:16
URL: http://annebertelsen.blogg.se/
Postat av: Alma

Bra blogg :)

2009-08-14 @ 22:14:31
URL: http://lloki.blogg.se/
Postat av: Annelie

Jag tycker det låter som en jätte bra idé att ta det i etapper. Tar så förtvivlat lång tid innan håret växer ut igen om man inte blir nöjd.

2009-08-14 @ 22:30:45
URL: http://atmyhouse.blogg.se/
Postat av: paula

det är verkligen läskigt att klippa håret, att göra en stor förändring men grejen är ju att håret faktiskt växer ut igen och man kan ju alltid prova! Jag säger nog go for it om det känns bra alltså :)

2009-08-14 @ 22:33:34
URL: http://peaceoutpeople.blogg.se/
Postat av: Alma

sv: :)

2009-08-14 @ 22:51:42
URL: http://lloki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0