Mineralsmink!!!


Sheer Cover Lip to Lid Highlighter

Visa dig själv från din bästa sida!

Du blir strålande vacker. Stryk på Lip-To-Lid på kinder, ögonlock eller läppar för att framhäva dina vackraste drag.

Här fångas den perfekta balansen mellan lyster och färg och ger dig en frisk och naturlig look.

De ljusreflekterande mineralerna lyser upp och gör hyn strålande. Du får den där inre glöden. Dutta på kinder, ögonlock, läppar, axlar och dekolletage för att framhäva dina bästa sidor. Finns i brons, rosa och persika. Visa dig själv från din bästa sida!




Sheer Cover Duo Concealer


En concealer som effektivt döljer alla dina små skavanker.

Sheer Covers duo concealer döljer alla dina små skönhetsfläckar. Den är daggfrisk och lätt att påföra, vilket gör den extra behaglig att applicera!

Berikad med Jojoba och Allantoin är den dessutom vårdande och fuktbevarande samtidigt som den döljer ringar, blemmor, rodnader och andra skavanker. Du slipper den torra och glåmiga känslan och njuter istället av en jämn och perfekt hy.



Sheer Cover Base Perfector


En underbar transparent foundation som jämnar ut!

Fina linjer jämnas ut och porerna ser mindre ut när du grundar hyn med ett tunt lager av denna genomskinliga foundation. Du får en slät och enhetlig hud att applicera mineral foundation på. Sheer Cover Base Perfector förlänger dessutom makeupens hållbarhet avsevärt.
(15 ml)

Detta har jag köpt hem från denna hemsidan. Det var ett erbjudande till den 10mars där man får välja en smink-kombination och sen få 40%rabatt. Jag valde denna för jag tror jag använder detta mest.

(Alla bilder och texter under bilderna kommer från Sheercover.se)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0